Legyen kuponod :)

Hogyan működik?

A Hotel Kupon honlap hazai és külföldi szállodák kuponos ajánlatait kínálja. A hotel kupon ajánlatok a szálloda normál áraihoz képest akár 40-70%-kal is kedvezőbbek lehetnek.

A hotel kupon vásárlás folyamata



Nézze át a honlap hotel kupon kínálatát


Folyamatosan töltjük kuponokkal az oldalt, melyek között különböző feltétételekkel lehet keresni. Például kereshető csak wellness kupon, városnézés kupon, hévízi kupon, hajdúszoboszlói kupon, balaton hotel kupon, stb.

Válassza ki a leginkább tetsző hotel kupon ajánlatot


A hotel kupon adatlapján megtalál minden információt a szálláshelyről, a kupon tartalmát, a lehetséges választható extra tételeket. Ugyanígy megtalálhatóak a hotel kupon adatlapján a felhasználási és fizetési feltételek is.

Foglalja le a kupont, amíg van belőle


A hotel kupon honlapon a kuponok korlátozott számban vásárolhatóak meg. Ha megtetszik egy kupon, akkor ne habozzon: a Megveszem gombra kattintva eljut a kupon vásárlás űrlaphoz. A vásárlás 3 lépésből áll:
  • Kupon összeállítása: kuponok számának megadása, választható kiegészítő tételek hozzáadása
  • Elérhetőségi és számlázási adatok, szállítási és fizetési opciók kiválasztása
  • A megadott információk ellenőrzése, vásárlás véglegesítése
Kupononként változhatnak a fizetési módok és feltételek, ezek a kupon adatlapján minden esetben pontosan feltüntetésre kerülnek.

Hotel kupon kifizetése


Ha nem azonnali bankkártyás fizetést választott, akkor a kupon lefoglalásakor e-mailben megkapja a hotel kupon kifizetéséhez szükséges minden információt: fizetési határidőt (általában 3 nap), banszámlaszámot, fizetendő összeget, stb.

Hotel kupon felhasználása


A befizetés megérkezésekor a e-mailben elküldjük a kupont. A kupon kódjával a szálloda elérhetőségein foglalja le szobáját a szállodában a szabad időpontok egyikére - a vásárolt hotel kupon paramétereinek (beváltható időszak, vendégek száma, éjszakák, vásárolt extrák) megfelelően. Utazásakor a hotel kupont nyomtassa ki és vigye magával - a szállodától kapott szobafoglalás visszaigazolással együtt.

Nem talált mindenre választ?



Akkor nézze át a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat, vagy keressen minket az elérhetőségeinken.